SRT-TRANSPORT

Services

Distribution- og kurérkørsel

Du kan med ro i maven og sindet bestille os, til at distribuere dine varer ud til jeres kunder, da vi er erfarne, pålidelige og specialiseret os til netop dette område. Vi ligger højt vægt på service og deadlines, og er vant til at klare os i højt tempo til fordelagtige priser, hvor vores egne håndplukkede chauffører i branchen kører ud til jeres kunder. Dag, aften og nat i alle døgnets 24 timer både nationalt og internationalt med skånsomme og følsomme varer. Ved nærmere aftale, kan vi tale om at afhente eller I selv sender godset til vores lager. Læs mere om os (link) og hvordan vores moderne teknologi (link) kan servicere jer og jeres kunder på et helt andet niveau.

Ekspresleveringer

Det kan ske at man glemmer at sende pakker/breve afsted når tingene går for stærkt, eller man har fået en haste opgave, som skal være fremme inden dagen er omme eller indenfor en rimelig tidsgrænse. Uanset situationen kan vi sammen finde en løsning på det, så dit gods er fremme indenfor for den tidsramme I sætter, så I roligt kan komme videre med dagen. Læs mere om os (link) og hvordan vores moderne teknologi (link) kan servicere jer og jeres kunder på et helt andet niveau.

Ad-hoc

Telefonen sprænger og en vare skal afsted som her og nu. Sådan en haste sag kan forekomme ud af det blå. På sådan en opgave skal tingene gå hurtigt og fejlfrit. Derfor smider vi alt hvad vi har i hænderne for at have fokus på denne opgave og andre opgaver som disse. Vi vil gøre alt for at tingene sker lynhurtigt og hastesagen forløber som smurt.
Kontakt Os

Hold ikke tilbage med at give et kald – vi er vågen dag og nat

 


Hoved tlf: + 45 42 94 84 74


 


Mail: Info@SRT-transport.dk
 
 


CVR nr: 40635106
 © 2019 - 2020 SRT-Transport. All rights reserved.
%d bloggers like this: