Vin kørsel

SRT Transport startede med at levere vin for kunder, som gik op i en brilliant service til deres kunder. Hovedparten af vores kunder er vin & spiritus. Vi startede op med netop dette da der var en mangelvare i leveringsservices fra de store aktører der leverede vin. Store krav på emballage, ingen track and trace og dårlige HoReCa leveringer gjorde at vi blev nødt til at ændre dette, i forhold til de andres leveringsmetoder. Udover vores gode track and trace så får kunden får 1 times intervaller ‘’Levering mellem 11-12’’ – hvis varen må stilles så bliver der taget et billede af dette, på vores track and trace så kunden kan føle sig sikre lige så snart at de får en notifikation på at vinen er leveret.
Vi har oplevet at flere af vores kunder er vokset på HoReCa markedet efter vi er blevet transportører hos dem, og at de fleste store virksomheder også efterspørger SRT som transportør, da vi er meget large når det gælder leveringsmuligheder og tidspunkter.
Vores track and trace giver kunderne den bedste oplevelse i forhold til levering. Vi er helt fremme i teknologien og ved hvad der skal til, for at kunderne får nogle gode oplevelser. Dette gør vi ved at udøve kundeservice som ingen andre.
De to hovedpunkter, som gør at vi udøver bedre service end andre distributører er følgende:
1. Egne erfarne chauffører
2. Vores track and trace
1. 1. Vi har vores egne erfarne chauffører, som garanterer en god service hver eneste gang i modsætning til andre distributører, som benytter sig af vognmænd, som så ansætter deres egne chauffører.
2. Vores track and trace giver kunden besked, når bilen er pakket om morgenen, samt en estimeret leveringstid med en horisont på 1-2 timer, så dine kunder ikke skal vente hele dagen på deres pakker og ovenikøbet har vi live gps tracking, så kunderne frit kan følge med hvor langt pakken reelt set er.
Kontakt os for at få et uforpligtigt tilbud

    %d bloggers like this: