Palle Kørsel

Hos SRT Transport har vi en afdeling der kun tager sig af palle leveringer, og dette er uanset hvad pallen indeholder så længe at det er på en EU-palle. Vores chauffører er specialister i pallekørsel, og vi er meget fleksible i forhold til leveringsinterval til kunden. Pallerne bliver leveret dag til dag, med samme track and trace som vores andre pakker dvs. at kunden får samme muligheder med 1 times intervaller og en PoD der viser både underskrift og billede af pallen når den bliver leveret. Vi giver faste priser i forhold til vægt. Samtidig er vi meget fleksible på hvornår pallen skal afhentes og leveres til kunden. Vi kan også opbevare din palle hvis den først skal leveres nogle dage efter.
Vores track and trace giver kunderne den bedste oplevelse i forhold til levering. Vi er helt fremme i teknologien og ved hvad der skal til, for at kunderne får nogle gode oplevelser. Dette gør vi ved at udøve kundeservice som ingen andre.
De to hovedpunkter, som gør at vi udøver bedre service end andre distributører er følgende:
1. Egne erfarne chauffører
2. Vores track and trace
1. Vi har vores egne erfarne chauffører, som garanterer en god service hver eneste gang i modsætning til andre distributører, som benytter sig af vognmænd, som så ansætter deres egne chauffører.
2. Vores track and trace giver kunden besked, når bilen er pakket om morgenen, samt en estimeret leveringstid med en horisont på 1-2 timer, så dine kunder ikke skal vente hele dagen på deres pakker og ovenikøbet har vi live gps tracking, så kunderne frit kan følge med hvor langt pakken reelt set er.
Kontakt os for at få et uforpligtigt tilbud

    %d bloggers like this: