Fødevarekørsel

Hos SRT sørger vi for at jeres fødevare bliver behandlet ordentligt i vores fødevareterminal med de rette temperaturer. Vi har fået en masse store kunder på dette område efter at de har set hvor skånsomt og hvor effektive vi er på dette punkt. Vi leverer dag til dag levering, dvs at vi afhenter og opbevarer jeres fødevare på vores køler terminal og leverer det ud dagen efter til kunden.
Vores track and trace giver kunderne den bedste oplevelse i forhold til levering. Vi er helt fremme i teknologien og ved hvad der skal til, for at kunderne får nogle gode oplevelser. Dette gør vi ved at udøve kundeservice som ingen andre.
De to hovedpunkter, som gør at vi udøver bedre service end andre distributører er følgende:
1. Egne erfarne chauffører
2. Vores track and trace
slider-img-4
1. Vi har vores egne erfarne chauffører, som garanterer en god service hver eneste gang i modsætning til andre distributører, som benytter sig af vognmænd, som så ansætter deres egne chauffører.
2. Vores track and trace giver kunden besked, når bilen er pakket om morgenen, samt en estimeret leveringstid med en horisont på 1-2 timer, så dine kunder ikke skal vente hele dagen på deres pakker og ovenikøbet har vi live gps tracking, så kunderne frit kan følge med hvor langt pakken reelt set er.
Kontakt os for at få et uforpligtigt tilbud

    %d bloggers like this: