distributionskørsell

Hos SRT Transport er det en af vores store specialer at køre distributionskørsel. Dette er for dig som har brug for leverancer der finder sted fra dag til dag, med de varer i vil have leveret. For os er det vigtigt at vi afhenter dine varer fra der hvor du ønsker det. Om det er fra dit lager, din butik eller selv fra dit eget kælderrum – er intet umuligt for SRT.

For mange af vores kunder er distributionskørsel en rutineopgave, da de skal have deres varer ud til kunderne, og vi prioritererer så vidt som muligt at det er de samme chauffører der kører bestemte områder hos jeres kunder, samt de samme chauffører der afhenter hos jer så man kan få et godt kendskab og et godt forhold til både chaufføreren og SRT. Flere af vores chaufførerer er endda på fornavn med mange af de virksomheder vi kører for.
Vi håndterer alle former for levering, alt fra skrøbelige varer, vin, blomster, tøj, legetøj og elektronisk udstyr. Vi er klar til at levere al slags distributionskørsel uanset pakkestørrelse, leveringstidspunkter og afhentningstidspunkt.
Vores track and trace giver kunderne den bedste oplevelse i forhold til levering. Vi er helt fremme i teknologien og ved hvad der skal til, for at kunderne får nogle gode oplevelser. Dette gør vi ved at udøve kundeservice som ingen andre.
De to hovedpunkter, som gør at vi udøver bedre service end andre distributører er følgende:
1. Egne erfarne chauffører
2. Vores track and trace

1. 1. Vi har vores egne erfarne chauffører, som garanterer en god service hver eneste gang i modsætning til andre distributører, som benytter sig af vognmænd, som så ansætter deres egne chauffører. 2. Vores track and trace giver kunden besked, når bilen er pakket om morgenen, samt en estimeret leveringstid med en horisont på 1-2 timer, så dine kunder ikke skal vente hele dagen på deres pakker og ovenikøbet har vi live gps tracking, så kunderne frit kan følge med hvor langt pakken reelt set er.
Kontakt os for at få et uforpligtigt tilbud

    %d bloggers like this: